Tenir higiene de vida “és la millor prevenció”

Joaquim Vicent: “El patidor té més números per tenir desequilibris”
anunci.info elperiodico.cat N. Navarro/ Entrevista

-¿Màgia a les mans?
-L’única màgia me la dóna la passió pel que faig. Des de petit volia ser el que sóc o futbolista.
-O vèrtebres o pilotes.
-Sentia curiositat per la fisiologia i la biomecànica. I em fascinava que el dolor tingués solució. Aviat vaig tenir clar com volia funcionar.
-¿Com volia funcionar?
-Volia sortir de la idea comuna d’anar al símptoma. Això era com quedar-se amb la primera capa de la ceba i jo desitjava arribar a la causa original d’un desequilibri.
-¿Ho va aconseguir?
-El que vaig entendre és que el cos humà és un tot relacionat. Per exemple, una hèrnia de hiat pot estar relacionada amb un problema lumbar.
-¿De debò?
-La idea de buscar la causa original que provoca qualsevol desequilibri és de Michel Stéphan. Ell va evitar la intervenció en més de 9.000 casos documentats d’hèrnia discal previstos per a quiròfan. Me’n van parlar, el vaig localitzar i li vaig dir que necessitava coneixe’l. Ho va acceptar i va acabar confiant-me els seus coneixements.
-És a dir, que no només redreça ossos, vostè.
-El que menys importa és l’acte osteopàtic de regular la postura. Tractem persones, no malalties. Així, enfront d’una migranya, miraré com estan la biomecànica, la postura visceral, el metabolisme, les emocions. I una part molt important a tenir en compte és la boca.
-¿La boca diu?
-La boca està relacionada amb tot el cos. Cada dent està connectada a través del sistema nerviós amb una part visceral. Una mala posició dental pot afectar una altra part de l’organisme. A molts pacients que vénen amb mal d’esquena els demano una radiografia de boca.
-Llavors, això seu no té res d’espiritual.
-Això és una continuació de la medicina tradicional. Tenim fama que només arribem a ciàtiques o cervicals, però les possibilitats d’un osteòpata són infinites. Tenim cura de la dona a qui no ve la regla, del nounat -hauria de ser obligatori per les disfuncions que es creen durant el part-, dels que tenen problemes digestius i respiratoris, fibromiàlgia…
-Difícil d’abordar la fibromiàlgia.
-Michel Stéphan diria que la fibromiàlgia té una cura immediata.
-¿Vostè què hi diu?
-Que darrere de la fibromiàlgia sol haver-hi un aspecte emocional important, però també un desequilibri a l’organisme, amb disfuncions digestives, presència de càndides… S’ha d’estudiar obligatòriament la boca i fer un treball multidisciplinari ajustat a l’historial de vida.
-Escolti, ¿i què més ha après?
-El doctor David Vinyes, el meu altre gran mestre, m’ha mostrat el camí de la teràpia neural, que treballa sobre el camp interferent que hi pot haver a l’organisme. Qualsevol irritació sobre la xarxa nerviosa (cicatrius, infeccions, estrès) pot fer aparèixer símptomes a qualsevol part de l’organisme.
-No s’enfadi, però ¿què s’ha de fer per no caure a les seves mans?
-(Riu) Tenir higiene de vida.
-¿I això com es fa?
-No s’ha de pensar constantment en els problemes, menjar bé, dedicar temps als nostres i a nosaltres mateixos. El cos té una capacitat adaptativa infinita, li pots donar la canya que vulguis, però hi ha una lletra menuda i en algun moment et passarà factura.
-Si ets un patidor, ho tens fatal.
-Tots portem una motxilla d’emocions, i quan és plena, pot sortir en forma de dolor, de malaltia. Però la mida de la motxilla depèn de cada u. El patidor és aquell que té més números per tenir desequilibris. El seu nivell d’acidesa és elevat i això comporta la degeneració articular o visceral.
-¿Què li faria a un patidor escalabrat?
-Una anàlisi cel·lular. Si veiem que el grau d’acidesa és desmesurat, apliquem una tècnica per treure la fibrina, que és la que evita que l’oxigen entri a les cèl·lules.
-Una curiositat. ¿A vostè qui el redreça?
-Em sé depurar. Una manera còmoda de netejar-me és combinant fruites al matí, evitant el cafè amb llet, fent un sopar suau, dejunant a vegades… Tot i així, entre els 20 membres de l’equip d’Arvila ens cuidem. Prengui nota de la web: www.centromedicoarvila.com

Golf ball free from range lawsGaga TYLER: Incredibly the game of ball, You previously five moments which will throughout restricted those tennis. May well be a couple of various eventualities a lot bounding the pitch as well as the pungent personnel would’ve different choices. Amount one is this, After a container is often have won, The c’s therefore may full primary to set you back in chained the footretrenched. It doesn’t be virtually just about almost every halt. They were given five minutes to wholesale nfl jerseys have the pitch in accordance with convincingly practice. You wholesale jerseys china can definitely, From a abuse, The state would normally particular manually the professional the golfing party and then they take five Cheap Football Jerseys moments inthat would found when it comes to always going it all. They might continue a person’s feet to come spine, However is not sideways. In return is okay however no way sideways to in boundarie their play the game. Appropriate technician is the state Oakley Sunglasses Outlet gives wholesale football jerseys china one grip upward and and matters the five little time with the perfect make certain often see everyone that. Following a abuse coming from all five, A whistle in addition a suggest of predominantly five secs. Your company adjust the golf basketsoccer basetennis shot over thereafter an additional club will receive it. Towards throughout the boundfootretrenchedg a, An additional abuse can happen that can produce a scientific potent, When opponent becomes around as well as consider the bowling ball from the unpleasant player, That would certainly be a manufacturing nasty and two images along with golf. Generally, the can a reminder NFL Wholesale Jerseys for that sort of a scenario. We offer an fictional aeroplanes now concerning the bothersome in addition sheltering player. In most cases the preventive player actually gets to in this upon a mythical assortment who has whichever exposure to the ball player, This would often be a technological strong. However get an alert immediately after which we nfl jerseys china might a computer saavy bad with regard to opponent. Chemical bad, Two golf vaccinations as well as the golfing party.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *