som associació

 

dona’ns un any de la teva confiança fent clic aquí

i envia’ns la teva informació.

ADSALUT associació ( anunci.info | Discapacitats i Salut ), neix com a entitat amb reconeixement de caràcter social durant l’octubre de 2009, per iniciativa d’una persona afectada que té manca de mobilitat i alhora per petició d’altres associacions de salut; i ho fa des de dins del món de les discapacitats i la salut, volent justament oferir la seva aportació social de la visió directa d’una persona que pateix una discapacitat.

La missió d’ADSALUT associació (anunci.info | Discapacitats i Salut) és proporcionar informació, orientació i suport a les persones que estan afectades per algun tipus de discapacitat i als seus familiars, i alhora, contribuir de forma activa a normalitzar el món de les persones amb discapacitat també a través de la comunicació.

Entenem el concepte de salut des del punt de vista de la prevenció i volem que siguin les mateixes persones afectades per una discapacitat les que liderin el discurs sobre les capacitats de totes elles.

Quan neix aquest projecte ens plantegem que a dia d’avui continuen existint interferències entre emissor i receptor del missatge (sobre les discapacitats i la salut). És per tant, molt important enfocar un nou discurs sobre l’àmbit de les discapacitats, justament en el sentit contrari, en el sentit de les capacitats.

Aquest és el nostre marc de treball: “construir un discurs de capacitats i de persones, amb indiferència de les seves diferències”.

Aquest portal web, en publicació digital d’ADSALUT associació, junt amb la CARLA ràdio, (Canal Alternatiu de Ràdio Lliure Audiència) tenen l’objectiu d’oferir el màxim de informació relacionada amb la Salut en aquest món tant distés d’associacions dins del mateix àmbit.

Alhora, volem ser una contribució social informativa, terapèutica i de suport per la defensa de les persones “amb limitacions” aportant continguts i solucions reals, etc. que tingui a veure amb l’àmbit de les Discapacitats i la Salut en el dia a dia.

 

ADSALUT (anunci.info | Discapacitats i Salut) esdevé també un dels resultats de l’experiència i treball des de l’any 1999 dins del món de les Entitats sense ànim de lucre i l’associacionisme.

 

Benvinguda i les gràcies per la vostra participació.

.

També et convidem a aportar el teu granet d’arena, aquí  Gràcies per fer-ho.