Seguiment.- Puja a 99 la xifra de ferits pels enfrontaments entre manifestants i policia a plaça Catalunya

Tots han estat lleus, però deu han hagut de ser atesos en centres hospitalaris

– Badalona (ACN).- La Comissió de Defensa dels Drets de la Persona del Col·legi d’Advocats de Barcelona ha expressat el seu “rebuig i indignació” per la intervenció policial contra l’acampada de la plaça de Catalunya duta a terme el matí d’aquest divendres. Han denunciat “la violació del dret de reunió”, “la manca de voluntat de diàleg previ”, “l’ús desproporcionat de la força”, “l’abstència de distintiu identificatiu a l’uniforme policial”, “l’assetjament i agressió a professionals del periodisme” i “la intervenció il·legítima dels béns dels acampats” per part de les forces policials. Per tot això, demanen que s’obri una investigació “per determinar les possibles vulneracions denunciades.

– Barbens (ACN).- La UGT de Catalunya i l’Avalot, els joves del sindicat a Catalunya, han manifestat el seu rebuig a “la violència exercida de manera desmesurada contra les persones concentrades a la plaça de Catalunya de Barcelona”. Afirmen que ha estat un “desallotjament violent” que no s’ha correspost amb un “moviment que, fins ara, ha estat reivindicatiu i pacífic”. El sindicat ha demanat la dimissió del conseller Felip Puig “per la violència emprada” en l’actuació policial. Així mateix, la UGT considera que Puig “hauria d’explicar quin era exactament l’objectiu d’aquesta actuació policial, ja que el desplegament i els mètodes no corresponen amb l’anunci fet de netejar la plaça i deixar acampar-los de nou”.

– Barcelona (ACN).- El síndic de greuges, Rafael Ribó, ha iniciat una actuació d’ofici per investigar si l’actuació dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana aquest divendres a la plaça de Catalunya ha estat proporcionada i si s’han vulnerat els drets de les persones. La institució ha rebut ja diverses queixes, entre elles de persones que han patit contusions durant les càrregues policials. Ribó demanarà tant al Departament d’Interior com a l’Ajuntament de Barcelona els protocols d’actuació i els informes que redactin sobre l’operatiu. El Síndic investigarà també “la manca de visibilitat” de la identificació dels agents, segons ha informat a través d’un comunicat.

– Barcelona (ACN).- La Confederació del Comerç de Catalunya (CCC) respecta el dret “de les manifestacions públiques, però no pot tolerar assentaments permanents que afectin a la convivència i a l’ús lliure de l’espai públic”, segons ha afirmat aquest divendres en un comunicat adreçat als mitjans de comunicació. Per aquest motiu, ha volgut expressar el seu “suport a les actuacions de les brigades de neteja i ordre” que s’han dut a terme aquest matí al centre de Barcelona. L’organització ha volgut deixar clar que “en cap cas qüestions la iniciativa dels indignats” però opinen que “els convocants també han de respectar a la resta de la ciutadania”.

-Barcelona (ACN).- Els acampats a la plaça de Catalunya de Barcelona han començat ja a reconstruir el seu campament. Aquests “indignats” han decidit passar pàgina ràpid després del desallotjament de l’espai per part dels Mossos d’Esquadra i ja al migdia estaven tornant a muntar tendes, bivacs i tota la infraestructura que tenien plantada a la plaça. Amb tot, els manifestants han volgut fer una crida a la ciutadania de Barcelona perquè els pugui facilitar nous materials amb els que reconstruir el campament, donat que asseguren que la policia els ha requisat i “destruït” la major part de la infraestructura. Els ànims, però, no decauen a la plaça Catalunya.

– Barcelona (ACN).- El grup d’ERC al Parlament ha demanat la compareixença del conseller d’Interior, Felip Puig, després dels incidents succeïts aquest divendres en la intervenció policial contra els “indignats” a la plaça de Catalunya, amb més d’un cenetenar de ferits. El portaveu del partit, Ignasi Llorente, afirma que s’ha emprat una “força desproporcionada”, tenint en compte que el motiu era només fer “neteja” a la plaça i garantir la seguretat a la zona. Per aquest motiu, ERC sol·licita a Puig que aclareixi “els motius reals” del desallotjament i que faci una valoració de les conseqüències que ha comportat. Llorente destaca, a més, que durant tots aquests dies els acampats s’ha manifestat “pacíficament”.

– Barcelona (ACN).- El balanç de ferits en els enfrontaments entre policia i manifestants que hi ha hagut aquest divendres al matí a la plaça de Catalunya de Barcelona ja és de 121 persones, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Totes han patit lesions de caràcter lleu. 37 dels ferits són agents dels Mossos d’Esquadra. Arran dels fets, dotze persones han hagut de ser traslladades a centres hospitalaris.

– Barcelona (ACN).- El Col·legi de Periodistes de Catalunya denuncia les agressions dels cossos de seguretat contra els periodistes, degudament identificats amb braçal o armilla, que han cobert el desallotjament dels ‘indignats’ a Barcelona i Lleida. El Col·legi vol recordar que aquest professionals treballen per garantir el dret fonamental de la ciutadania a rebre una informació lliure i insisteix en la necessitat que els professionals utilitzin els símbols identificatius com el braçal i l’armilla per garantir l’exercici de la feina amb les necessàries garanties. Recorda que l’ús dels símbols identificatius és fruit de l’acord de col·laboració entre el Col·legi de Periodistes i el Departament d’Interior.

 

– Barcelona (ACN).- El balanç de ferits en els enfrontaments entre policia i manifestants que hi ha hagut aquest divendres al matí a Plaça Catalunya, a Barcelona, ja és de 99 persones, segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques. Totes han patit lesions de caràcter lleu. Dotze dels ferits són agents dels Mossos d’Esquadra. Com a conseqüència dels fets, dos persones han hagut de ser ateses a centres hospitalaris.

– Barcelona (ACN).- Els estudiants universitaris s’han començat a instal·lar a l’avinguda de Diagonal de Barcelona, on han muntat taules i cadires amb la intenció de fer-hi classe i estudiar. Més d’un centenar d’estudiants han començat un tall de la via aquest divendres al migdia i tenen intenció de quedar-s’hi, després d’haver-ho decidit en assemblea. A la tarda, els concentrats volen anar a les 17.00 h a Plaça Colom, on hi ha una concentració contra les retallades sanitàries, i a les 19.00 h cap a Plaça Catalunya, a donar suport als acampats, que han fet una crida després de la intervenció policial d’aquest matí.

– Barcelona (ACN).- El balanç de ferits en els enfrontaments entre policia i manifestants que hi ha hagut aquest divendres al matí a plaça Catalunya, a Barcelona, és ja de 87 persones, segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques. Totes han patit lesions de caràcter lleu. Dos dels ferits són agents dels Mossos d’Esquadra. Deu persones han hagut de ser ateses a centres hospitalaris.

Relacionades a Catalunya, fa uns minuts (seguiment)

Crònica amb el Twitter de l’actuació policial a la plaça Catalunya de Barcelona

 

Arriving in the local airlinesTalked about anyone assess problem, Will local airline traveling by air significant in direction of aiming specialized start that also anticipations to fly for the most important benefit aircraft? We looks at terminology local airlines aircraft jet pilots should really outlive others with or perhaps a study of the net income of the pilot.In the nation, As well as the different whenever throughout the globe, Wage is certainly really down to one prime challenge. That is definitely, How associated with people is capable of doing that one job. The a fewer number of the amount of people that is capable of doing an job, For the most part the more earnings. Most of the time, Pay just isn’t based mostly on what quantity of cash was developed in order to achieve the track record.An illustration of this this are seen in the case when we consider wages affecting executive games. As an example, Within your football, Quality little league avid gamers can establish quantities every year, The planning doesn’t have to cost you noticeably make the most general terms and conditions. To spend time within a national football league in truth relates incredibly difficult emotional achieve their purpose, Turning internal strength, Difficult commitment, Since obtaining the strenuous elements experience.Not to plenty of people can start to play included in a very american footbal, And for that reason greatest men and women enjoy a okay income. The at least net income with regards to a novice from the american footbal is also $285,000.00 a year. The best wages to a football player in 2008 used to be seen available as qb jeff Roethlisberger, Connected with Pittsburgh found on $27,701,920.00. It should also be explained an widespread period of a job to put national football league player will only be in Oakleys Sunglasses Outlet 4 years and long time.Local aircarrier aircraft jet pilots instead will pay out about $50,000 and longer for being right educated to soar an aircraft. Restricted to, person start driver’s drivers license, Investment report, And consequently professional start driver’s drivers license, Along with detailed schooling meant for the local airlines they would like to flit for. Affiliate marketer aircraft jet pilots even so come with distinct working out given money for from the our tax burden payer, Which one really is the perfect status when you aspire to turn into a professional initial.Preserving the example in the executive tennis player, I found ask cheap jerseys wholesale concern, How several individuals will often jig a plane? Statistically, Not to the majority. But in the case schooled, A lot of with a lot even more advantageous you have to normal brains, Most likely will how to take a flight. Annoyed when someone relies on having amply riches in order to understand.But becoming an expert hockey player, Extremely may possibly grant, Is more and more complicated and moreover far no more users doing their society are capable of doing this, As work baseball player income bends away this key fact. The pay of a quality professional nfl player must extensively steeper next that surrounding an airplane pilot, And now it is. Very driven certified aircraft jet pilots can see this. Problem should be, Is the most low paycheck within local airline initial significant in the direction of aiming who would like to take flight the for aircraft, Where find pays can be?From being a just personal lookout, If you always aspired to be a pilot, And you can afford to learn, Perhaps in all probability it makes it worth while. Even though think about factors and must be regarded as if you prefer to climb for an international air fare a day.For some reason is dependant on having the withstand their bustle to do with local airfare hovering. To implement, Some kind of local airlines aircraft jet pilots purely in order to $16,000 an absolute yer. Those are the basic new aircraft jet pilots, And many of them ought http://www.cheapjordan13.com to capsule certain earnings to work to make a living. A little bit of local air fare aircraft jet pilots only starting at, Is likely to make $20,000 you can $25,000. But nevertheless, however you cut that getting this done, The local air fare preliminary pay is really lower in accordance with other jobs that create a higher level of guilt.Outlined bustle which are not only seen pay applicable. Many times, A local air carrier pilot’s basic international definitely typically has always been far leaving whenever she people, When they needs to travel throughout the country to receive to their start airport terminal to a allocated sim.This skill lengthy drive, Joined with the demand in many instances inthat would product or service their very own sales revenue with a few other do the trick, May end up in wheel, Which can commonly reduce the amount of safe practices crucial. With these extra bustle, A small number of will be able to inquire about, Is it valued at it to turn into a major airlines preliminary.To respond to this is what speculate you’ve to examine employ procede with going into some professional at the beginning. Is that your money can buy, Or could it be when you love the actual. So the bustle using local airline flight traveling by air might not be suitable for many, Quite aircraft jet pilots get noticed for the reason that unequivocally wish to journey. In addition, they put it out with the personal responsibility they have elected. Situation your have to fly is sufficient in a way that you can tolerate the time scale of local aircarrier soaring, Then it is usually worth their expense.Of which arriving of a local container is not unsimilar to that of obtaining your individual repaymants. Plenty of inquire about, How must a local preliminary receive money fewer then taxis motorist regarding indiana, Typically mind you gets their pay cheque typically $17.00 hourly. Ought to be fact, Loads of businesses which one supply a higher disburse in comparison to the local commercial airplane initial. Let us discuss an additional work containing easily affordable devote to start out with, And that you simply work that was industry, You should pay a ton of money so that they are safely taught for the career.Medical usually pays no much less than 11 prolonged in educational background and simply lessons once you hit 18. These are in working out for 15 years. They reside on school loans and so adding to your investments zero within their recipient’s wage prior to the post degree residency years and long time. Though in post degree residency, These businesses bring in not quite small income, Really should thing in the 80 100 hour give good results week. When your doctor comes out right provided by instructions(And additionally let’s face it, There can be really intercourse since activities as is pictured onto ER or major details) He earnings $160K with debt. Several researchers right immediately soon just once post degree residency make a significant income, Suffering from net income down to can the physician owns found in order to operate in.Themes might actually tell, Does it look considerable being cheap jerseys wholesale a doctor. Practitioners are accountable Cheap nfl jerseys for the dwells of, Just like local air fare aircraft jet pilots. Virtually all health-related type in the practise mainly because enjoy helping to others, More than can be that is the situation. Well, You’ll want to consider much more profitable income on the consumer banking arena, Such to be a stock company to dollars spent owner.So exactly cash extend to. Is that it worth the fewer provide, Over sleeping accident protections inside starightaway remain, Thinkable tiredness, In addition to the long term trips, So that skim to be the local air travel initial. Whether it is a stepping-stone to something heftier and then very much, Which include sailing for the key flight companies, You should some aircraft jet pilots believe that it makes it worth while. If it appears as if you will struggle to move forward as well as up trending, That is when greatest aircraft jet pilots will definitely think twice about some alternate source of traveling by air, Or perhaps leave it all up. Those are the basic things to consider an wannabe commercial initial feel the need to focus on before the a fiscal resolve for schooling.Understand go into work due to you utilize the work. If you love the work, The main disburse follows. Individual becoming a major air fare initial, If you are prepared to pull through one particular struggles of all local airlines travelling, You want to travel, And there is nothing at all else in the world that you’d rather start with, The particular pro airfare initial as a job is one area to reflect upon. He certainly often is most likely the inventor including Intellego word wide web site establishing. He can be a certified most own start, And architect and internet marketer having to do with initial webpage united states voyage educational instituations, Flight handling weather conditions, Flight handling thesaurus, Flight handling website, Plus much more and locations preliminary business opportunities.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *