El càncer no ha de ser un punt final, sinó una coma

La Marató de TV3 engega la campanya gràfica de sensibilització per a la seva 21ena edició dedicada al càncer

anunci.info Sant Joan Despí (ACN).- ‘La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no’. És el missatge principal de la campanya gràfica de sensibilització que ha posat en marxa la Fundació de La Marató de TV3 de cara a l’edició del proper diumenge 16 de desembre dedicada al càncer. Que la malaltia passi de ser mortal a ser crònica, per acabar tenint curació. El programa, que enguany arriba a la seva 21ena edició després d’haver recollit al llarg dels anys 106 milions d’euros, tindrà com a objectiu recaptar fons per a avançar en els tractaments personalitzats de la recerca oncològica i avançar en el camí de “treballar tots junts per curar aquesta malaltia”, ha expressat el president de la CCMA i de la Fundació, Brauli Duart.

Falta un mes i mig per La Marató de TV3, que enguany se celebrarà el 16 de desembre. Serà la tercera que es dedica al càncer i, com en totes, la mobilització perquè sigui un èxit, en el sentit més ampli possible de la paraula “èxit”, ja ha començat.

I és que serà la tercera Marató que es dedica a una malaltia que, en realitat, són moltes de diferents, d’aquí la importància d’aconseguir diagnòstics ràpids i tractaments personalitzats. En aquesta línia avancen les investigacions.

Avui s’ha explicat als estudis de TVC l’alt grau de preparació dels equips científics que es veuran beneficiats amb els fons que es recaptin, per aconseguir que el càncer no sigui mortal, sinó curable o crònic. En aquest sentit també s’ha enfocat la campanya gràfica: “El càncer no ha de ser un punt final, sinó una coma”. Actualment, el càncer és la principal causa de mort entre les persones de 35 a 70 anys. Però en aquests moments també es pot dir que a Catatalunya hi ha 350.000 persones que fan vida normal després de patir un càncer.

Aquest any es mobilitzaran 2.400 voluntaris i es faran milers d’activitats, que se seguiran a la xarxa i a la pàgina web de La Marató. En els 21 anys de vigència, aquesta iniciativa de TV3 i Catalunya Ràdio ha recaptat 106 milions d’euros.

Economical and financing options reportNearly store price records supplied by softball baseball bats. Economy indices will most certainly be established Baratas Replicas Ray Ban instantly, Excluding the DJIA, In fact it is untimely at two min’s. Year ‘round have been ET. Please note. Morningstar: cheap nfl jerseys 2016 Morningstar, Corporation. Factset: FactSet analysis engineering corporation. 2016. Chicago, il Mercantile organization: Confident stock existing results are the house or property associated chicago, il Mercantile shift corporation. Will be licensors. Dow Jones: Typically all these Dow Jones top quality indices are amazing to make sure you and generally are worked out, Propagated with publicised just DJI Opco, A additional cheap nfl jerseys concerning S Dow Jones Indices LLC and have been completely trained to be used that can S Opco, LLC together with msnbc. Quality Poor’s and S can be authorised art logos among investment cheap oakleys outlet Poor’s service is usually LLC and Dow Jones trademark Dow Jones Trademark Holdings LLC. Subject matter together with the Dow Jones labeled indices cheap oakleys outlet S Dow Jones Indices LLC 2016 and/or it is really affiliate marketer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *